top of page
  • Foto van schrijveroktay atay

Shiba Inu (SHIB) Coin Kopen

Shiba Inu werd in augustus 2020 uitgebracht door een groep genaamd Ryoshi. De Shiba Inu (SHIB) begon met een aanvoer van 1 quadriljoen. Het circulerende aanbod van de Shiba Inu is 549,06 biljoen. Ongeveer 41% van de totale voorraad van SHIB is onlangs verbrand. Volgens informatie van cryptocurrency uitwisselingen is SHIB in één jaar tijd met ongeveer 42% miljoen gestegen. Op 1 januari 2021 kon de SHIB worden gekocht voor $ 0,000000000073. In de volgende 12 maanden liet SHIB precies zes nullen vallen en naderde $ 0,000036. Volgens gegevens van Etherscan heeft Shiba 1,1 miljoen investeerders. Shiba Inu is momenteel de 5e grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie.


Shiba Inu SHIB Coin Kopen
Shiba Inu SHIB Coin Kopen

Hoe Shiba Inu kopen?


Ten eerste kunt U Shiba coin kopen door een betrouwbare cryptocurrency uitwisseling te kiezen. In termen van toegankelijkheid en betrouwbaarheid

BINANCE Cryptocurrency Exchange, een van de meest vertrouwde beurzen ter wereld, vermeldt Shiba Inu op zijn beurs. U kunt zowel Shiba/USDT als Shiba/EUR in beide paren kopen door een GRATIS lidmaatschap op Binance aan te maken en op de knop "Koop Shiba Coin" te klikken. U kunt Shiba Inu of een andere cryptocurrency kopen met uw creditcard of met uw bankpas. De handelscommissie op Binance is een zeer lage vergoeding van 0,1% voor elke transactie. Maar u kunt ook korting krijgen op deze commissie. Het enige dat U hoeft te doen om deze speciale korting voor onze websitebezoekers te verdienen, is naar de Binance applicatie te gaan en het lidmaatschap in een paar minuten te voltooien. Wat heeft U nodig: Telefoonnummer, e-mailadres en een ID-kaart. Dat is alles. U kunt dit ook doen door de QR-code in de afbeelding hierboven te scannen met de camera van uw mobiele telefoon. De camera zal U begeleiden.


De opmerkingen en aanbevelingen op onze pagina vallen zeker niet onder beleggingsadvies.

U kunt ons volgen voor andere toekomstige publicaties.

Wij wensen u gezonde en winstgevende dagen.


Binance 10% Commissie kortingscode: VIJNYJHK


BinanceFutures 10% Commissie kortingscode voor transacties met hefboomwerking: 4930533576 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page