top of page
  • Foto van schrijveroktay atay

Hoe Kan Ik Ethereum (ETH) Kopen?

Hallo,

Wat is Ethereum? Zoals bekend is Bitcoin de meest waardevolle en meest gevolgde valuta van Cryptocurrency uitwisselingen. We kunnen zeggen dat Bitcoin de motor is van cryptocurrencies. Dus, wat is de meest waardevolle cryptocurrency na Bitcoin? Hier is Ethereum. Ethereum is de op één na meest verhandelde cryptocurrency van vandaag, na Bitcoin. Wanneer kwam Ethereum uit? Ethereum kwam begin 2015 op de markt. Op het moment dat het op de markt kwam, was 1 Ethereum (ETH) gelijk aan 0,42 USD. Laten we een rekensommetje maken. Laten we zeggen dat we 23,81 ETH kochten met 10 USD toen Ethereum voor het eerst uitkwam. Op 21 oktober 2021 brak Ethereum het all-time record door 4.366 USD te behalen. Laten we ons voorstellen dat we 4.366 Ethereum hebben verkocht, dat we kochten met 10 USD, op het hoogste punt van 4.366 USD op 21 oktober. Het geld dat we zouden ontvangen zou 103.955 USD zijn. Met andere woorden, een belegger die de laagste en hoogste schalen ving, zou 103.945 USD hebben verdiend door slechts 10 USD te investeren.


Hoe Kan Ik Ethereum (ETH) Kopen?
Hoe Kan Ik Ethereum (ETH) Kopen?

Hoeveel kost Ethereum nu?

Vanaf vandaag is 1 Ethereum (ETH) 1.608 USD waard. Het effect van de pandemie, die in 2019 begon, begon eind 2020 voelbaar te worden op de economie. Tegen het einde van 2021 begonnen cryptocurrencies als gevolg van inflatoire druk, met de gevolgen van de wereldwijde markten, te dalen. De vraag die op dit moment wordt gesteld, is: kunnen deze prijzen een kans zijn om cryptocurrencies te kopen? Laten we het antwoord op deze vraag niet geven, we laten de evaluatie aan u, onze lezers, over.


Hoe kan ik Ethereum kopen?

Om Ethereum en veel cryptocurrencies te kopen, moet u eerst een account openen op een cryptocurrency uitwisseling. Dingen die je nodig hebt om een ​​rekening te openen: telefoonnummer, e-mailadres en ID-kaart. Dat is alles. U kunt binnen 1-2 minuten een rekening openen.


Zijn er kosten verbonden aan het openen van een rekening?

Nee. Het openen van een account op de Binance uitwisseling is volledig gratis.


Is er een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding na het openen van een rekening?

Nee. Zodra u een account opent, betaalt u nooit contributie of lidmaatschapskosten.


Is er een ondergrens voor het kopen van cryptocurrencies?

Nee. Als je wilt, kun je zelfs met 1 euro cryptocurrencies kopen.


Kan ik cryptocurrency kopen met een creditcard of betaalpas?

Ja. U kunt cryptocurrency kopen met uw creditcard of betaalpas.


Betaal ik een commissie bij het kopen of verkopen van cryptocurrency?

Ja. U betaalt een zeer kleine handelscommissie.


Zijn er kortingen op transactiecommissies voor cryptocurrency? Hoe kan ik korting krijgen?

Ja. U kunt commissiekortingen verdienen op alle transacties die u doet op de Binance Cryptocurrency Exchange. Om 10% commissie-transactiekorting exclusief voor onze sitebezoekers te verdienen, gaat u gewoon naar Binance en registreert u zich. De korting wordt automatisch aan uw account toegewezen.


Is Binance veilig?

Ja. Binance is internationaal een van de meest vertrouwde platforms onder cryptocurrency uitwisselingen. Maar onthoud, zoals bij alle banktransacties, deel uw wachtwoord nooit met iemand op de cryptocurrency uitwisseling.


De opmerkingen en aanbevelingen op onze pagina vallen zeker niet onder beleggingsadvies.

U kunt ons volgen voor andere toekomstige publicaties.

Wij wensen u gezonde en winstgevende dagen.Binance 10% Commissie kortingscode: VIJNYJHK


Binance Futures 10% Commissie kortingscode voor transacties met hefboomwerking: 493053357


Etiketten: Hoe Ethereum kopen met 10 EUR? Ethereum kopen in Nederland. Hoe kan ik cryptomunten kopen?


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page