top of page
  • Foto van schrijveroktay atay

Hoe kan ik Bitcoin kopen?

Hallo beste CryptokopenNederland.com bezoekers,

Vandaag laten we u zien hoe u op een heel eenvoudige manier bitcoin en altcoins kunt kopen. Bitcoin werd voor het eerst uitgebracht in oktober 2009 en één USD = 1.309 BTC. Met andere woorden, met 10 USD konden 13 Bitcoins worden gekocht. De interesse in Bitcoin, die wordt gedefinieerd als de valuta van de toekomst, is als een lawine gegroeid. Of het nu met geld te maken heeft of niet, het is het middelpunt van de aandacht geworden van bijna iedereen. Bitcoin, dat het record brak na het record met opeenvolgende aankopen, brak zijn record op 11-11-2021. 1Bitcoin werd gewaardeerd op 68.742 USD.

We kunnen dit ook zeggen, als de belegger, die 13.09 BTC voor 10 USD kocht toen Bitcoin voor het eerst uitkwam, zijn Bitcoins pas in november 2021 had verkocht en op 11 november 2021 tegen de recordprijs van Bitcoin had verkocht, zou hij precies 899.832 USD voor 10 USD. Dus met 10 USD zou hij bijna een miljonair van USD worden.


Na de winstverkopen in november 2021, het effect van de pandemie en de onrust en inflatiedruk op de wereldmarkten, en de Russische invasie van Oekraïne, handelt Bitcoin vandaag rond de 21.734 USD.


Hoe kan ik Bitcoin kopen?
Hoe kan ik Bitcoin kopen?

Bitcoin kopen, de valuta van de toekomst genoemd, is eigenlijk heel eenvoudig. Om Bitcoin te kopen, opent u eenvoudig een account op Cryptocurrency uitwisselingen. Je kunt zoveel Bitcoins kopen als je wilt via Binance, een van de grootste crypto uitwisselingen ter wereld. Als u wilt, kunt u zelfs met 10 euro Bitcoin kopen, bijvoorbeeld door over te maken van uw creditcard of van uw bankrekening. U kunt uw spaargeld zelfs vergroten door ze op verschillende tijdstippen te kopen. Het openen van een Binance account is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel telefoonnummer, e-mailadres en ID-kaart. Het lidmaatschap is in slechts 1-2 minuten voltooid. Het lidmaatschap is volledig gratis. Net als bij bankrekeningen betaalt u geen maandelijkse of jaarlijkse contributie. Er is geen aankoopverplichting. Het is aan jou om te kopen of niet. Uw investering is veilig en gegarandeerd op de Binance Money Exchange. Het enige waar u voorzichtig mee moet zijn, is een sterk wachtwoord maken en uw wachtwoord nooit met iemand delen.


De opmerkingen en aanbevelingen op onze pagina vallen zeker niet onder beleggingsadvies. U kunt ons volgen op onze sociale media-accounts om onze toekomstige artikelen en berichten te zien. Wij wensen u gozonde en winstgevende dagen.


Binance 10% Commissie kortingscode: VIJNYJHK


Binance Futures 10% Commissie kortingscode voor transacties met hefboomwerking: 493053357

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page